1 milió de firmes per aconseguir salaris dignes – SIGNA AQUÍ!

19/juny/2023 | Acció Urgent

Avui s’engega la campanya Good Clothes Fair Pay, una Iniciativa Ciutadana Europea per demanar a la Comissió Europea que garanteixi salaris dignes per a les treballadores del sector de la moda, fent-ne responsables a les empreses. Volem salaris dignes per a la gent que fa la nostra roba arreu del món.


Good Clothes, Fair Pay

Portar “roba bona” significa que les persones que l’han fabricat reben un salari just per la seva feina. Però actualment, la majoria de treballadores del sector tèxtil i de la confecció no es poden permetre viure en un habitatge digne, menjar aliments saludables o anar al metge. Fins i tot tenen dificultats per portar els seus fills a l’escola.

Un salari digne no és un luxe, és un dret humà fonamental. Exigim lleis que protegeixin el dret humà a un salari just.

La campanya ha de recollir almenys 1 milió de signatures de ciutadans i ciutadanes de la UE, qui té el poder de legislar i millorar la situació. Ajuda’ns a arribar-hi i signa ara!

També et pot interessar

Signatura perquè Levis, Decathlon, Ikea, Amazon i altres marques se sumin a l’Acord Internacional de Seguretat

Signatura perquè Levis, Decathlon, Ikea, Amazon i altres marques se sumin a l’Acord Internacional de Seguretat

Perquè mai més cap persona mori fabricant la nostra roba, demana a Levi ́s, Decathlon, IKEA o Amazon que signin l'Acord per a la Seguretat en la Indústria Tèxtil i protegeixin la vida de les persones que treballen a les seves fàbriques de Bangladesh i Pakistan.

Exigeix un salari digne per a les persones que confeccionen la nostra roba.

Exigeix un salari digne per a les persones que confeccionen la nostra roba.

#GoodClotheFairPay és una campanya que exigeix una legislació sobre salari digne en tot el sector de la confecció, el tèxtil i el calçat. Necessitem un milió de signatures de ciutadans de la UE per a impulsar una legislació que exigeixi a les empreses la diligència deguda en matèria de salari digne en les seves cadenes de subministrament.

Pin It on Pinterest

Share This