Parlem sobre les condicions laborals a la indústria tèxtil a Igualada

| 4 juny 2018

El 8 de juny de 19h a 21h farem una xerrada al barri de Xauxa d’Igualada  (al carrer Ignasi 49, baixos), en el marc de la Fira d’Economia Social i Solidària que organitza CoopdeCap, una coordinadora informal d’entitats i productors afins a l’ESS de l’Anoia.

Fins ara, s’han realitzat dues edicions  i enguany CoopDeCap s’ha coordinat amb la coordinadora del Barri de Xauxa, per oferir durant quatre dies una àmplia oferta de xerrades, tallers i activitats amb les quals visualitzar els avantatges de l’economia social i solidària i alhora dinamitzar aquest veïnat. La Campanya Roba Neta ha estat convidada per reflexionar al voltant de les condicions laborals de les treballadores que cusen la nostra roba, un exemple clar del sistema capitalista explotador que només posa al centre el capital i no les persones. Dissabte al matí, al costat de l’estand de SETEM, exposarem l’exposició “Cuir i calçat a Bangla Desh”, un material que us podem cedir si munteu algun esdeveniment transformador. 

Us hi esperem!

coopdecap

 

 

  • Trobada de Voluntariat de Cooperació, Fundació Autònoma Solidària
    El 8 de juny de 19h a 21h farem una xerrada al barri de Xauxa d’Igualada  (al carrer Ignasi 49, baixos), en el marc de la Fira d’Economia Social i Solidària que organitza CoopdeCap, una coordinadora informal d’entitats i productors afins a l’ESS de l’Anoia. Fins ara, s’han realitzat dues edicions  i enguany CoopDeCap s’ha coordinat amb... View Article