El Govern de Cambodja carrega fortament contra les treballdores en vaga

18/novembre/2013 | Notícies

El passat 12 de novembre va tindré lloc un violent enfrontament entre les treballadores tèxtils en vaga i les forces armades al districte de Phnom Penh Meanchey (Cambodja) , on va resultar en la morta una dona (una dona innocent que venia arrós), es conten almenys nou ferits i 37 detencions.

Les treballadores mantenen la vaga des de fa tres mesos, per pressionar al govern sobre la millora de les condicions de treball. La marxa no va arribar molt lluny ja que les treballadores van ser bloquejades per més d’un centenar de policies antiavalots armats i barricades al pont Stung Meanchey. La tensió entre la policia i els manifestant, va créixer quan la policia va disparar canons d’aigua contra les manifestants, provocant una forta resposta als carrers i forts enfrontaments durant tota la jornada. La policia va llaçar gas lacrimogen i va disparar indiscriminadament contra els manifestants.

La Campanya Roba Neta dona tot el seu suport a les treballadores cambodjanes en vaga. Condemnem l’ús de la violència del govern contra la població civil i la repressió contra les vaguistes. A Cambodja i tot arreu, solidaritat amb les treballadores en lluita!

Més informació: http://licadho-cambodia.org/pressrelease.php?perm=327

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This