Participa

Segueix-nos en les xarxes socials i fes arribar els nostres missatges i reivindicacions més lluny!

Si ens acompanyes en els nostres comptes de twitter, Facebook oInstagram i comparteixes i difons els nostres missatges, ens ajudaràs a fer arribar el nostre missatge molt més lluny.

Si formes part d’una associació, organització o col·lectiu i vols implicar-te més activament en la Campanya Roba Neta, escrius a info@ropalimpia.org i valorarem junts possibles formes de col·laboració més estreta.

 

Signatura les Accions Urgents

Una forma efectiva de pressionar a les marques i forçar en molts casos la seva presa de decisions és a través de la pressió dels consumidors i consumidores. La teva signatura és important i pot marcar la diferència!

Suma’t a l’allau de reclamacions del Rana Plaza 2024

Suma’t a l’allau de reclamacions del Rana Plaza 2024

Uneix-te a l'allau de reclamacions: t'expliquem com! El 24 d'abril de 2024 ens mobilitzem per a exigir a les marques que encara no han signat l'Acord Internacional que deixin de vendre roba fabricada sense garantir els drets humans i laborals de les seves...

El clima, en perill pels vols fast-fashion

El clima, en perill pels vols fast-fashion

Firma ja la nostra petició! La marca de moda ràpida Zara fingeix ser ecològica, però està alimentant el canvi climàtic amb milers de vols. Cada setmana, aquest gegant de la moda transporta diversos milers de tones de roba per tot el món en avions de càrrega, només...

És hora de pagar les vostres treballadores

És hora de pagar les vostres treballadores

Adidas, Nike, Amazon: És hora de pagar les vostres treballadores Milions de treballadores de la confecció a tot el món estan perdent la feina sense compensació. Si en reben, és encara més baixa que els seus salaris habituals de pobresa. La majoria d'aquests...

Dona suport a la Campanya Roba Neta

Si creus en el treball de la Campanya Roba Neta i vols contribuir perquè continuem treballant per la defensa dels drets laborals en la indústria tèxtil, pots donar-nos el teu suport econòmic.

Qualsevol aportació econòmica, per petita que sigui, ens dona impuls, independència i la possibilitat de seguir endavant amb el nostre treball de recerca i de denúncia.

Realitza una donació

Subscriu-te al nostre butlletí

Si vols rebre informació periòdica sobre les nostres accions, assoliments i reivindicacions, deixa’ns la teva adreça de correu electrònic i et mantindrem al corrent.

Nombre / Asociación / Entidad(Obligatori)
Hidden
Política de privacidad(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Pin It on Pinterest

Share This