Volem un acord vinculant per la seguretat a les fàbriques tèxtils!

28/maig/2023 | Acció Urgent, Acció urgent activa

Envia un missatge directe a les grans marques de la indústria de la moda perquè facin un pas al front per la seguretat de les persones que, amb el seu treball, els permeten guanyar beneficis milionaris. Entra aquí i escriu el teu propi missatge a les multinacionals del sector perquè garanteixin la seguretat de les seves treballadores. Pots també basar-te en aquesta proposta de text:

«L’Acord de Bangladesh ha estat un programa d’èxit per la seva independència i per ser d’obligat compliment per llei. Ha aconseguit grans millores en la seguretat que els programes voluntaris mai han aconseguit. És la vostra obligació garantir que la vida de les treballadores no es posa en perill en llocs de treball insegurs. Signeu un acord legalment vinculant per la seguretat a les fàbriques tèxtils!»

*El 31 de maig de 2021 expira l’Acord de Bangladesh: l’únic programa efectiu i reeixit que ha aconseguit avenços significatius en matèria de seguretat en les fàbriques de país, per ser legalment vinculant i comptar amb la participació de treballadores i sindicats. Si les grans marques tèxtils no signen un nou acord global, legalment vinculant, tots els avenços obtinguts per fer de les fàbriques llocs més segurs, quedaran oblidats.

 

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This