Benetton, Zara, Primark… Firmeu un acord vinculant per la seguretat a les vostres fàbriques!

28/maig/2023 | Acció Urgent

Envia un missatge directe a les grans marques de la indústria de la moda perquè facin un pas al front per la seguretat de les persones que, amb el seu treball, els permeten pastar beneficis milionaris. Entra aquí i escriu el teu propi missatge a les multinacionals de sector perquè garanteixin la seguretat de les seves treballadores. Pots també basar-te en aquesta proposta de text:

«L’Acord de Bangladesh ha estat un programa d’èxit per la seva independència i per ser d’obligat compliment per llei. Ha aconseguit grans millores en la seguretat que els programes voluntaris mai han arribat. És la vostra obligació garantir que la vida de les treballadores no es posa en perill per no comptar amb llocs de treball segurs. Signeu un acord legalment vinculant per la seguretat!»

*El 31 de maig de 2021 expira l’Acord de Bangladesh: l’únic programa efectiu i reeixit que ha aconseguit avenços significatius en matèria de seguretat en les fàbriques de país, a l’ésser legalment vinculant i comptar amb la participació de treballadores i sindicats. Si les grans marques tèxtils no signen un nou acord global, legalment vinculant, tots els avenços aconseguits per fer de les fàbriques llocs més segurs es faran malbé. A deu dies de la finalitat de l’Acord, tan sols 2 marques s’han compromès a signar-lo.

També et pot interessar

Signatura perquè Levis, Decathlon, Ikea, Amazon i altres marques se sumin a l’Acord Internacional de Seguretat

Signatura perquè Levis, Decathlon, Ikea, Amazon i altres marques se sumin a l’Acord Internacional de Seguretat

Perquè mai més cap persona mori fabricant la nostra roba, demana a Levi ́s, Decathlon, IKEA o Amazon que signin l'Acord per a la Seguretat en la Indústria Tèxtil i protegeixin la vida de les persones que treballen a les seves fàbriques de Bangladesh i Pakistan.

Exigeix un salari digne per a les persones que confeccionen la nostra roba.

Exigeix un salari digne per a les persones que confeccionen la nostra roba.

#GoodClotheFairPay és una campanya que exigeix una legislació sobre salari digne en tot el sector de la confecció, el tèxtil i el calçat. Necessitem un milió de signatures de ciutadans de la UE per a impulsar una legislació que exigeixi a les empreses la diligència deguda en matèria de salari digne en les seves cadenes de subministrament.

Pin It on Pinterest

Share This