El clima, en perill pels vols fast-fashion

08/novembre/2023 | Acció Urgent, Acció urgent activa

Firma ja la nostra petició!

La marca de moda ràpida Zara fingeix ser ecològica, però està alimentant el canvi climàtic amb milers de vols. Cada setmana, aquest gegant de la moda transporta diversos milers de tones de roba per tot el món en avions de càrrega, només perquè la moda ràpida sigui encara més ràpida. Aquesta situació ha de canviar!
Signa ja la nostra petició a Zara perquè l’empresa compleixi per fi la seva promesa d’aconseguir una major sostenibilitat i posi fi a la moda aèria.

Firma ja!

Sempre més ràpid, i sempre més contaminant! Els grups de moda ràpida com Zara es basen en tendències de moda efímeres i canvien les seves col·leccions setmanalment. Perquè arribin a les botigues al més aviat possible, transporten en avió centenars de milers de tones de peces per tot el món. Es tracta d’una tendència que està causant enormes danys al nostre clima, ja que el transport de moda per avió és unes 14 vegades més perjudicial per al clima que el principal mètode de transport per mar.

La marca de moda ràpida Zara ha portat aquesta tendència a l’extrem. Segons la investigació realitzada per Public Eye, la matriu espanyola Inditex embarca 32 avions de càrrega cada setmana només a Saragossa, cadascun dels quals porta fins a 100 tones de peces a bord. És a dir, més de 1.600 vols a l’any.

A Zara li agrada parlar dels seus mèrits ecològics i sostenibles. Però cada dia, Zara contribueix al consum excessiu i al canvi climàtic amb les seves entregues en avió.
Amb aquesta petició llançada per Public Eye i a la qual ens sumem la Campanya Roba Neta i Ecologistes en Acció, demanem a Zara & Co. que abandoni aquesta moda aèria que tant danya el clima.

Per favor, signa la nostra petició a Zara.

Moltes gràcies.

El planeta en perill pels vols de Zara

Signa la petició ara! Zara fingeix ser ecologista, però està destruint el planeta amb milers de vols. Cada setmana, Zara transporta diversos milers de tones de roba per tot el món en avions de càrrega, contribuint així a la crisi climàtica. Aquesta situació ha de canviar! Signa la nostra petició a Zara perquè l'empresa compleixi per fi la seva promesa de ser més sostenible i deixi d'utilitzar innecessàriament el transport aeri de mercaderies.

Nom(Obligatori)
Email(Obligatori)

 

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This