Treballadores de Cambodja es mobilitzen per exigir a Mark&Spencer, Bonmarché i Nygard que els paguin el que els deuen

01/setembre/2017 | Notícies

L’1 de juliol de 2016, 208 treballadores de la fàbrica Chung Fai Knitwear Fty van ser acomiadades sense previ avís, sense indemnització i sense rebre ni tan sols un salari corresponent a l’últim mes treballat.

Des de llavors les treballadores, que fabriquen roba per les marques angleses Marks&Spencer i Bonmarché així com per la canadenca Nygard, estan lluitant pels seus drets i exigint justícia.

Han tractat d’impedir que els amos de la fàbrica venguin la maquinària, ocupant-la físicament i per via legal. S’han manifestat davant l’oficina de Marks&Spencer a Phnom Penh davant el Ministeri de Treball. Han escrit a les marques demanant-los ajuda i que es reuneixin amb elles. Res d’això ha resultat.

Ara, amb el suport dels sindicats i d’organitzacions defensores dels drets laborals, segueixen demanant que les marques es facin responsables i garanteixin el pagament del que legalment els correspon.

Suma’t a la pressió i mostra el teu suport enviant una carta a les marques per exigir la seva responsabilitat a través d’aquest enllaç: https://www.labourstartcampaigns.net/show_campaign.cgi?c=3500

També pots alçar la teva veu a les xarxes socials mencionant a @marksandspencer i afegint el hashtag #ChungFaiWorkersDemandJustice

Vídeo amb testimonis de les treballadores:

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This