Desfilada de modelets precaris a la UB el 12 de juliol

11/juliol/2011 | Notícies

La Universitat de Barcelona desallotjarà l’edifici històric per tal de llogar els espais a la propera edició del 080 Barcelona Fashion, que es celebrarà del 12 al 15 de juliol de 2011.

La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública convoca aquesta desfilada com a protesta per la cancel·lació de l’activitat acadèmica i la seva substitució per passis de models.

En paraules de la PUDUP

La UB ha decidit alterar la seva activitat habitual cancel·lant el treball quotidià. Entre d’altres, un dels congressos més importants del món de matemàtiques, el Logic Colloquium 2011, organitzat per la Association for Symbolic Logic, que ha estat traslladat a l’edifici de Filosofia després d’estar-ho organitzant des de fa dos anys*

En un moment en el que a Catalunya i a la resta de l’estat s’estan aplicant retallades dels drets socials bàsics i fonamentals, i que la UB està fent gala de la seva excel·lència, està totalment fora de lloc que la universitat es dediqui a tasques que no li pertoquen, com és aquesta desfilada de moda, recolzant una cultura elitista i formant part de la construcció de la marca Barcelona, una ciutat aparador.

Per la nostra part només afegir que, a més, molts dels modelets que es lluiran al 080 Barcelona Fashion hauran estat confeccionats en situacions de gran precarietat per treballadores d’arreu del món que després de jornades extenuants cobren salaris misèria.

Us animem a participar en la desfilada precària. Més informació

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This