Fòrum Internacional de la Campanya Roba Neta a Turquia

21/novembre/2010 | Notícies

Des del 23 fins al 26 de novembre, més de dues-centes persones treballadores, activistes, sindicalistes i representants d’ONG es reuneixen a prop d’Istanbul per compartir experiències i elaborar estratègies conjuntes en la lluita contra l’explotació laboral en el sector global de la confecció.

La cita internacional comptarà amb 232 participants de 51 països del Nord i del Sud que compartiran les seves experiències i coneixements per elaborar estratègies conjuntes i dissenyar els eixos de treball per als propers anys. Tindrà lloc, precisament, a Turquia, cruïlla d’Àsia i Europa, i centre de producció molt rellevant en el mapa de la producció global de roba.

El programa compta amb un centenar de tallers sobre temes tan diversos com “L’organització dels treballadors”, “Estratègies per investigar la cadena de subministrament de les grans marques” o “Les noves tecnologies”. Hi haurà també sessions de dansa, música i gastronomia que serviran per intercanviar idees i cultures. No en va, arribaran a Istambul persones de països tan diferents com l’Argentina, Àustria, Bangla Desh, Cambotja, Índia, Malàisia, la Xina o Canadà, per citar només alguns exemples.

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This