Participem al BCN Ethical Fashion Fest

10/novembre/2017 | Notícies

Del 9 a l’11 de novembre se celebra a Barcelona el Festival de Moda Sostenible BEFF impulsat per l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona a l’edifici Disseny Hub. Durant els tres dies podràs visitar l’exposició ‘Cuir i Calçat a Bangla Desh: el cost real de la seva producció’ en el marc de la campanya Canvia de Sabates on es recullen imatges i testimonis sobre les condicions de treball i de vida dels treballadors i les treballadores del districte de Hazaribagh a Bangla Desh, on es processa cuir i es produeix calçat.

Divendres 10 a les 17 h es projectarà el documental The True Cost i participarem en la Taula Rodona posterior on parlarem sobre la vulneració dels drets humans a la indústria del cuir i del calçat i la impunitat de les grans marques de moda; juntament amb El Naturalista i Thinking Mu.

El BEFF és un festival de moda sostenible pioner a Espanya que aposta per una indústria que no vulneri els drets humans i mediambientals. El festival uneix disseny i processos innovadors en el procés de producció on es parlarà sobre temàtiques com l’ecologia, l’ètica laboral i el compromís social, matèries primeres saludables, experimentació i reinterpretació dels oficis, entre altres; sempre sota criteris de sostenibilitat i qualitat. Visita el programa i consulta els espais i activitats planificades durant els tres dies. Entrada lliure i gratuïta.

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This