6 morts per l’ensorrament d’una fàbrica a l’Índia

05/juliol/2013 | Notícies

Noves víctimes de la cobdícia i la corrupció de la industria tèxtil.  Un altre edifici es va ensorrar la passada matinada del dijous, aquest cop a Thane, prop de Bhiwandi, India. La xifra de morts ascendeix a 6 persones. segons informa Zeenews.

L’enfonsament va originar pels treballs de construcció il.legal d’una nova planta a l’edifici.  Encara no s’ha realitzat cap detenció però s’acusen a sis persones entre elles el propietari i el constructor de la fàbrica, per homicidi involuntari.

Aquest sinistre ocorre després que set persones moriren en l’ensorrament d’un edifici abandonat a Bombai i altres deu persones moriren en altre d’un immoble d’habitatges a la localitat de Mumbra, Propera a la capital de l’Índia al juny.

A més, 74 persones van morir per l’ensorrament d’una construcció il · legal a Thane el passat abril, el mateix mes en què l’enfonsament d’un edifici de fabriques tèxtils de Bangla Desh va causar 1.129 morts.

Aquest tipus de sinistres son freqüents a l’Índia i altres països de la zona, a causa del precari estat de les Infraestructures i la falta de manteniment, factor que s’afegeix la corrupció i pràctiques Il · legals que dominen el sector.

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This