Participa al sorteig de ‘La Revolución de las agujas’!

07/febrer/2019 | Notícies

Avui us presentem un nou sorteig! Aquest cop, 3 exemplars del llibre ‘La Revolución de las agujas’, que explica una història sobre els drets laborals de les dones treballadores de l’Índia.

El llibre tracta sobre Isabel Martín, Sara, Priya, Marianna i altres dones que treballen en una habitació d’un slum, a principis dels anys 80, sense cap mena de seguretat. Anys després, ja al present, s’han convertit en una cooperativa que ha tingut èxit gràcies a la seva lluita per ser independents i fer escoltar les seves veus. Si voleu saber més de ‘La Revolución de las agujas’ podeu fer-ho en aquests dos articles al blog La Voz de las Costureras i a Pikara Magazine!

Si voleu participar al sorteig, podeu enviar un correu a comunicacio@setem.org fins el 15 de febrer indicant nom i cognoms i la setmana del 18 de febrer publicarem els resultats al web. Molta sort!

Les guanyadores del concurs són Carles Vercher Ferrer, Alba Monclús i Diana Calderón. Poden recollir el seu exemplar al local de SETEM en horari d’oficina de dilluns a dijous de 9h a 17h i els divendres de 9h a 14h. Enhorabona! 

 

 

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This