Quines marques de roba encara no han signat l’Acord de Bangla Desh?

02/març/2018 | Notícies

Queden menys de 100 dies fins que caduqui l’actual acord sobre seguretat a les fàbriquess de Bangla Desh, signat arran de la tragèdia de Rana Plaza l’any 2013. Ara, però, demanem a les empreses tèxtil que es comprometin a continuar treballant per una indústria segura a Bangla Desh mitjançant el nou Acord de transició.

L’Acord de transició de 2018 continuarà amb la tasca d’inspeccionar les fàbriques a Bangla Desh (on treballen més de dos milions de persones) per identificar els perills de seguretat i garantir que es corregeixin. En aquests moments,, 109 empreses l’han signat però moltes altres, com ara Marks&Spencer, Next, Sainsbury’s, Metro Group, Abercrombie & Fitch i Dansk Supermarked,  encara no s’han posicionat amb fermesa.

Pots pressionar les marques perquè garanteixin la seguretat de les treballadores que cusen la roba que venen i gràcies a la qual generen grans beneficis mitjançant aquestes peticions online impulsades per diferents organitzacions:

– Push Marks & Spencer, Debenhams, Topshop, Sainsbury’s (SumOfUs).

– Urge Abercrombie & Fitch to take their responsibility towards workers (ILRF).

– Tell Topshop and Abercrombie & Fitch to sign now (Green America)

Pots consultar el llistat actualitzat de les marques que han signat l’acord actual, aquelles que van signar l’anterior però l’actual encara no i aquelles que mai n’han signat cap aquí.

També pots tuitar citant les marques per fer pressió públicament a les xarxes socials amb un missatge com aquest:

[@Marca] Respecta les treballadores, No posis les seves vides en perill. Signa ja l’Acord de Seguretat a Bangla Desh 2018.    #SeguretatLaboral #workersafety

[@Brand] Respect your workers. Don’t put their lives at risk. Sign the 2018 Bangladesh Safety Accord now. #workersafety

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This