Sortegem cinc entrades dobles per a l’estrena del documental ‘Machines’, de Rahul Jain

15/maig/2017 | Notícies

Obrim un sorteig entre les persones sòcies de SETEM de cinc entrades dobles per a l’estrena del documental del mes del @DocsBarcelona «Machines», el proper 21 de maig a les 18:15 h als cinemes Aribau Club de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 565).

El documental és el debut darrere la càmera del director de Nova Delhi Rahul Jain i explica la dramàtica realitat de les treballadores d’una fàbrica tèxtil a Surat (Índia).

Sinopsi:

Hipnòtica, laberíntica i desoladora. Milers de treballadors exhausts, interminables jornades laborals de 12 hores i una immensa fàbrica tèxtil a Surat, una ciutat industrial situada al nord-oest de la Índia. La càmera viatja lleugera pels passadissos d’aquest submón invisible, on humans i màquines són la mateixa cosa. L’expressivitat dels sons genera un ritme mecànic que ens apropa al món interior dels treballadors.

Podeu veure el tràiler aquí.

Per participar al sorteig, només heu d’enviar un correu electrònic a comunicacio@setem.org indicant el vostre nom i cognoms. Teniu fins dijous 18 de maig a la nit per fer-ho! Si sou les guanyadores, us avisarem per correu electrònic el divendres 19 de maig.

També et pot interessar

A quin preu?

A quin preu?

per Eva Kreisler (coordinadora de la Campaña Ropa Limpia a Espanya). Font: El País La fàbrica del Pakistan que es...

Pin It on Pinterest

Share This