Teatre i col·loqui sobre la indústria global del tèxtil

21/setembre/2016 | Notícies

El proper 1 d’octubre a les 19h la Campanya Roba Neta participarà al col·loqui sobre la indústria global del tèxtil de la mà de l’espectacle Quina Tela! de Xucrut Teatre dins el Cicle Arrelarts. Espectacle teatral proposa una reflexió sobre el consum de roba en clau d’humor on viatjarem des d’un petit taller de costures de Galícia fins l’Àsia per conèixer la situació laboral de les treballadores del tèxtil avui en dia.

L’espectacle teatral i el posterior col·loqui s’emmarca dins el Cicle Arrelarts: Art i Cultura per la transformació socioambiental de l’Aula ambiental Bosc Turull que engloba quatre propostes gratuïtes i a la fresca de l’1 al 20 d’octubre per reflexionar i repensar el nostre impacte en la natura i la societat a través de diferents disciplines artístiques.

No et perdis l’oportunitat de conèixer i reflexionar sobre la roba que vestim i la problemàtica de la indústria del tèxtil caracteritzada per la vulneració dels drets de les treballadores.

 

 

poster_arrelarts_dina3_definitiu

També et pot interessar

Recordatori a Inditex: Atureu la moda aèria!

Recordatori a Inditex: Atureu la moda aèria!

Inditex, l'empresa matriu de marques com Zara, segueix transportant enormes volums d'articles de moda ràpida per via aèria, causant un dany considerable al clima. El 2023, les seves emissions de CO2 relacionades amb el transport van augmentar un 37%, assolint un màxim històric. Com que la direcció de l'empresa fa cas omís de la crida de més de 26.000 persones perquè canviï de rumb, ens dirigim ara als accionistes del grup espanyol de moda ràpida.

Pin It on Pinterest

Share This