Vídeo: Darrere de l’imperi del tèxtil

21/maig/2018 | Notícies

Jornades de més de 14 hores seguides, violacions dels drets laborals, salaris que no cobreixen les necessitats bàsiques, falta de mesures de seguretat, esclavitud infantil… Aquestes són només algunes de les injustícies que no trobaràs explicades a les etiquetes de les peces de roba i calçat que portem.

La Campanya Roba Neta treballa per fer visibles les condicions de les treballadores del tèxtil i fer públic tot el que les etiquetes de les nostres peces no diuen. Portem anys denunciant les grans empreses del tèxtil i les seves polítiques laborals, pressionant les empreses i els governs perquè assumeixin la seva responsabilitat de garantir els drets laborals en les cadenes de subministrament.

És per això que volem compartir aquest vídeo d’animació, on fem un repàs històric del procés de deslocalització de la producció tèxtil, visibilitzem les vulneracions constants que es produeixen a les fàbriques, les responsabilitats de les grans empreses transnacionals i la força que pot tenir la ciutadania organitzada.

Ajudeu-nos a difondre per aconseguir que les grans empreses respectin els drets humans: comparteix el vídeo a les xarxes socials, projecteu-ho si participes en algun col·lectiu, etc.

Entre totes, lluitem contra les injustícies del #ImperioTextil #RopaLimpia

 

Versió en èuscar

Versió en català

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This