Nhean Sarun – Camboya

Nhean Sarun, de 36 anys, escombra el balcó de la seva habitació llogada a Phnom Penh, Cambodja. Porta treballant per a ShenZhou, fàbrica tèxtil, uns cinc anys. Abans de tenir feina aquí va treballar a la fàbrica JRB durant tres anys. Cada sis mesos la contracten temporalment, però el seu salari sempre és el mateix. Tot i que el seu salari base és de 61$ al mes, en guanya uns 110 o 120 per les hores extra. Tot el que guanya, després de cobrir les seves despeses mínimes, li ho mana a la seva mare i als seus fills, que viuen a la província de Prey Veng.

No tinc diners perquè la meva mare està malalta i tot el que tinc se’l comandament cada mes. M’agradaria tenir el meu propi negoci, una petita botiga, però no tinc diners per posar-lo en marxa. M’he acostumat a aquesta feina, però estic molt cansada i m’agradaria tornar a casa meva. De tota manera, si torno no tindré res

Tot i el baix salari, Nhean Sarun afirma que les condicions a la fàbrica no estan malament. “Quan tenim problemes, podem parlar amb els representants dels treballadors perquè ens ajudin a resoldre’ls”, diu.

Pin It on Pinterest

Share This