Crida: t’apuntes a l’acció de carrer del 5è aniversari de Rana Plaza?

16/abril/2018 | Notícies

Us convidem a participar a l’acció de carrer que estem organitzant  per commemorar el 5è aniversari de la tragèdia de Rana Plaza.

El 2013 el Rana Plaza, un edifici-fàbrica de Bangla Desh, es va ensorrar matant més de 1.000 persones i deixant-ne més de 2.300 ferides. La Campanya Roba Neta sempre ha reivindicat que no va ser un accident, sinó una conseqüència de la irresponsabilitat de les grans empreses tèxtils vers les persones que confeccionen la roba que venen.

Per reivindicar el 5è aniversari, el proper el 24 d’abril realitzarem una acció de carrer de denúncia i reivindicació conjuntament amb la Companyia de Dansa Italiana Insomnia.

Dia: 24 d’abril.

Lloc: Plaça Sant Josep Oriol, Barcelona.

Hora: 18h.

Consigna per a les persones que participaran a l’acció: Portar 4 peces de roba..

*Realitzarem una reunió prèvia el dia 23 d’abril de 16:30h a 17:30h a SETEM (c/Bisbe Laguarda,4, Barcelona) per planificar l’acció. En cas de no poder venir a la reunió prèvia el dia 23, us demanem si podeu venir el dia 24 una hora abans de que comenci l’acció (a les 17h) per explicar l’acció i fer el muntatge.

Si us plau, confirmeu-nos la vostra participació a l’acció i/o a la reunió prèvia per organitzar-la tot contestant el següent formulari.
Consulta la resta d’actes del 24 d’abril aquí.

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This