Finalitza el Fòrum Internacional de la Campanya Roba Neta

29/novembre/2010 | Notícies

Del 22 al 26 de novembre, s’ha celebrat a Turquia el Fòrum Internacional de la Campanya Roba Neta. 236 persones entre les que es comptaven activistes, sindicalistes i treballadores de la confecció d’arreu del món han debatut sobre el futur de la xarxa internacional, els reptes que es plantegen davant la crisi i les noves vulneracions dels drets de les persones treballadores en una indústria en la precarietat laboral continua sent la norma.

Representants d’organitzacions de 51 països han pogut compartir experiències i estratègies sobre temes com la utilització de les noves tecnologies en les campanyes, les problemàtiques de les treballadores immigrants, els tancaments de fàbriques, la falta de transparència en les cadenes de subministrament de les empreses transnacionals… Tot gràcies al comitè organitzador, prop de 30 voluntàries i voluntaris turcs i un equip de més de 20 interprets i traductors (la major part també voluntaris).

Enfront dels nous reptes ha quedat patent que la xarxa de la Campanya Roba Neta té avui més sentit que mai, i que la solidaritat internacional entre treballadores, activistes i persones consumidores. és imprescindible per lluitar contra l’explotació.

També et pot interessar

Quina Tela!

Quina Tela!

Després de l'estrena del 27 d'octubre, Xucrut Teatre porta la seva obra "Quina Tela!" a les universitats. 23/11 -...

Pin It on Pinterest

Share This