Crowdfunding Campaña Ropa Limpia

10/maig/2019 | Notícies

La Campanya Ropa Limpia acaba d’engegar una nova campanya de crowfunding!

Busquem recaptar fons que ens permetin mantenir la nostra feina a favor d’unes condicions laborals dignes a la indústria del tèxtil i del calçat. Sota l’etiqueta #NecesitoRopaLimpia, des de la Campaña Ropa Limpia, necessitem recaptar un mínim de 12.000€ en un termini de 40 dies.

Així doncs, et demanem que ens donis suport econòmicament o difonent aquesta campanya. Si aconseguim l’objectiu, podrem continuar donant suport a la lluita de les treballadores de la indústria de la confecció: realitzant recerques per a evidenciar a les empreses que vulneren drets, denunciant a les empreses que cometen vulneracions i pressionant a empreses i governs, alhora que conscienciant i mobilitzant a les persones consumidores.

“Necessitem suport econòmic per a continuar treballant per eliminar les condicions d’esclavitud en el sector tèxtil”, comenta Eva Kreisler, coordinadora de la Campaña Ropa Limpia a Madrid. Aquesta indústria es caracteritza per salaris de misèria, jornades interminables, repressió sindical, insalubritat en el treball, violència contra les treballadores o inseguretat a les fàbriques, el major exemple de les quals és l’enfronsament a Bangladesh de l’edifici Rana Plaza l’any 2013, on van morir 1134 treballadores i més de 2000 persones van resultar ferides.

Ajuda’ns i lluita amb nosaltres a: https://www.goteo.org/project/necesito-ropa-limpia

instagram

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This