Les famílies de les víctimes de Bangla Desh oblidades per les marques i pels mitjans de comunicació

19/agost/2013 | Notícies

imagen 2. Cortesía Gordon WeltersAl-Jazeera es fa ressò de les concentracions d’orfes i familiars de les persones mortes a l’ensorrament del Rana Plaza. Quatre mesos després del desastre, les famílies de les víctimes no han rebut cap compensació. No tenen fonts d’ingressos i estan perdent les seves llars.

Mentre algunes firmes internacionals, i el govern i la patronal de Bangla Desh, discuteixen com fer arribar les compensacions a les famílies, els mesos passen i la misèria augmenta.

Altres firmes, com Mango o Benetton, ni tan sols han manifestat la bona voluntat de participar en el fons de compensació.

Vídeo amb la notícia d’Al Jazeera: http://www.aljazeera.com/news/asia/2013/08/2013817101646169252.html

També et pot interessar

Grups de drets humans demanen a Nike que pressioni el seu proveïdor Ramatex perquè repagui els abusos comesos en la seva cadena de subministrament a Cambodja

Grups de drets humans demanen a Nike que pressioni el seu proveïdor Ramatex perquè repagui els abusos comesos en la seva cadena de subministrament a Cambodja

58 destacats grups sindicals i de drets humans exigeixen al gegant de la roba esportiva Nike que posi fi al seu enfrontament amb les treballadores de la confecció tailandeses i cambodjanes per complir per fi els seus compromisos en matèria de drets humans i pagar a les treballadores de la seva cadena de subministrament els 2,2 milions de dòlars en salaris i prestacions impagats que porten esperant des del 2020.

Pin It on Pinterest

Share This