Projecció documental i tertúlia sobre la indústria global del tèxtil

05/desembre/2017 | Notícies

El 14 de desembre a les 19 h la Campanya Roba Neta participarà en el Cicle Desembre Solidari -DOCUFÒRUM amb la projecció del curt documental ‘The voice of workers‘ i la posterior xerrada on analitzarem les vulneracions de drets humans a la indústria global del tèxtil.

La deslocalització, la subcontractació i la pressió per aconseguir preus més baixos i terminis d’entrega més curts es troben a la base de l’explotació que afecta milions de dones als països productors de roba. A través de la xerrada coneixerem les injustícies de la indústria tèxtil globalitzada alhora que el curt posarà veu a les treballadores i aportarà testimonis de la indústria tèxtil i electrònica a Filipines.

El cicle Desembre Solidari, organitzat per Les Trementinaires de Vallcarca-El Coll i el Centre Cívic El Coll-La Bruguera, busca generar un espai de reflexió conjunta sobre les diferents problemàtiques socials i ambientals actuals oferint activitats diverses des del 2 al 19 de desembre. Veure programa complert aquí.

No et perdis l’oportunitat de conèixer i reflexionar sobre la roba que vestim i la problemàtica de la indústria del tèxtil caracteritzada per la vulneració dels drets de les treballadores.

Pots veure el tràiler del curt documental ‘The voice of workers” aquí.

Lloc: Centre Cívic El Coll-La Bruguera
Adreça: c/Aldea 15
Hora: 19 h

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This