Recomanacions per a institucions públiques al nou llibret de Roba Neta!

09/gener/2019 | Notícies

El nou llibret «El poder de la compra pública per garantir els drets humans a la indústria tèxtil», publicat per la Campanya Roba Neta, proposa alternatives i solucions a l’administració pública a l’hora de tractar amb la compra de productes tèxtils o roba de treball.

Partint des de la visió que la compra pública és una eina estratègica per garantir la responsabilitat social, el llibret compta amb diverses recomanacions i mesures que les administracions poden adoptar des de dins per a comprar de forma responsable.

Algunes d’aquestes serien tenir en compte la pluralitat de criteris a l’hora de comprar, i no només la relació qualitat-preu, la transparència de les empreses proveïdores de la roba o que s’hagin dut a terme auditories independents que garanteixin que els drets laborals de les treballadores són respectats.

Des de Roba Neta sempre s’ha treballat per un món on els drets laborals i les condicions de les treballadores siguin adequats, i des d’aquesta visió s’insta i s’anima a les administracions públiques a seguir l’exemple i posar-se al costat de les treballadores en la lluita contra la precarietat laboral i els abusos de les indústries transnacionals del tèxtil i el calçat.

Aquí podeu trobar el dossier «El poder de la compra pública per garantir els drets humans a la indústria tèxtil», fet per Roba Neta!

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This