Presentem Revolució sense patró a Tarragona

05/març/2018 | Notícies

El 15 de març a les 19h, en el marc dels actes del Dia Internacional de les Dones, presentem al Casal Popular Sageta de Foc a Tarragona ‘Revolució sense patró’, la darrera campanya impulsada que reivindica un canvi en profunditat i en clau feminista de la indústria tèxtil.

La xerrada estarà enfocada a analitzar el fet que el 85% de les persones que treballa a la indústria global del tèxtil són dones que pateixen condicions laborals injustes. Per finalitzar, es projectarà el curtmetratge Un preu massa alt. Violència contra les dones i falta de transparència a la indústria de la moda (realitzat per la productora No Dust Film) que ens porta el relat esfereïdor de dues famílies i les seves filles, treballadores a fàbriques tèxtils de Tamil Nadu, a la Índia.

La campanya Revolució sense patró reclama un canvi en profunditat, global i dràstic en la indústria tèxtil que vulnera els drets humans i denuncia les violències patriarcals dels estats i empreses transnacionals que exerceixen el seu poder sobre la vida i els cossos de les dones treballadores.

Fem una crida a una necessària revolució feminista de la indústria. Posem de manifest les injustícies d’un indústria en què la majoria de mà d’obra són dones i alhora visibilitzem les treballadores organitzades com a agents de canvi a tot el món.

 

  • Lloc: Casal Popular Sageta de Foc (c/La Nau 11, Tarragona)
  • Dia: 15 de març
  • Hora. 19h

També et pot interessar

Pin It on Pinterest

Share This