Objectiu assolit! Ja hem aconseguit el finançament per a la Guia de Roba Neta

21/febrer/2012

Ja hem superat l’objectiu dels 6.000 euros per editar la ‘Guia per vestir sense esclavitud’ de la Campanya Roba Neta! Moltíssimes gràcies als i les 243 mecenes que ho heu fet possible amb les vostres microdonacions a través de verkami.

Aquesta és la última setmana per fer la teva aportació al projecte, si encara no ho has fet, suma-t’hi! Pots participar a partir de 10 euros, triar la quantitat que més s’adapti a les teves possibilitats. Amb 15 euros t’enviarem un exemplar en paper de Guia un cop acabem el projecte.

Aquesta nova Guia servirà per pressionar les marques i facilitar informació crítica a les persones consumidores. La ‘Guia per vestir sense esclavitud’ recollirà les alternatives de consum de roba a Espanya: tendes de segona mà, fabricants i dissenyadors/es locals, empreses de moda ètica, mercats d’intercanvi… A més, contindrà informació actualitzada sobre les pràctiques de les grans firmes de moda europees (Inditex, Mango, Cortefiel, H&M, C&A, Levi’s…) i una anàlisi de les “falses alternatives”.

Noticies

Pin It on Pinterest